Сирні коржики на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Такі коржі можна приготувати, якщо раптом закінчився хліб і за ним не хочеться бігти в магазин. Готуються вони просто і досить швидко. Беріть на замітку мій рецепт!
Коржі готуються з молока, за рахунок того, що в тісто додається сода, вони виходять м'якими і смачними. Подавати їх можна не тільки до борщу, але і до солодкого чаю. Та й в якості швидкого перекусу вони незамінні.
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сир - 50 грам (ковбасний)
- Борошно - 350 грам
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Влийте молоко в миску.
Додайте сіль і цукор.
Додайте соду.
Додайте натертий сир.
Додайте борошно.
Замісити тісто.
Розділіть тісто на однакові за розміром кульки.
Розкачайте кульку в пласт.
Обсмажте корж на сухій сковороді.
Ось такі коржі вийшли!