Сирні булочки з м'ясною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Просто неймовірно повітряні і м'які булочки з дуже ситної сирно-м'ясною начинкою! рекомендую спробувати. А я вам розповім, як приготувати сирні булочки з м'ясною начинкою легко і смачно!
Я роблю тісто для піци і булочок не солодко за таким рецептом: 15 г свіжий дріжджів, 0, 5 склянки теплої води, по дрібці солі і цукру, столова ложка рослинної олії, мука (її кількість приблизно 1, 5 склянки, але може трохи більше або менше, щоразу по-іншому). Готово тісто потрібно залишити на 30 хвилин в теплі і воно готове! Приступайте до формування булочок або піци.
Хай щастить!
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- М'ясо - 350 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Маскарпоне - 1 Склянка
- Тертий сир - 1 Склянка
- Тісто для піци дріжджове - 450 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Петрушка - 2 чайних ложки
Підготуйте продукти для булочок і тісто. Рецепт тіста для піци у мене є свій улюблений, з нього виходять дуже смачні і булочки, і піци, і пироги. Можете приготувати тесту за вашим рецептом або купити готове.
Поріжте кубиками м'ясо, цибуля, болгарський перець.
На трьох столових ложках олії обсмажте м'ясо кілька хвилин, вогонь сильний.
Додайте цибулю і болгарський перець, перемішайте. Всипте сіль, перець чорний мелений. Смажте до википання рідини і готовності продуктів. Ви любите гриби? Тоді обов'язково додайте пару штук в процесі смаження м'яса.
Остудіть трохи м'ясо з овочами, додайте до нього обидва сиру і перемішайте начинку для булочок.
Маса виходить дуже смачною.
Розтопити вершкове масло, додайте до нього дрібку солі, порізану петрушку і часник. Перемішайте.
Розділити тісто на частини, їх кількість залежить від бажаного розміру булочок. Я поділила на 7 частин, для моєї форми це оптимальне число. Кожен кульку пальцями розплющите на столі.
Покладіть по столовій ложці з гіркою начинки.
Зберіть тісто в грудочку і добре скріпіть, щоб начинка була надійно укладена всередині булочки.
Виконайте те ж саме з іншими булочками. Покладіть їх швів вниз на змащений пергамент.
Кожну булочку змастіть вершково-часниковою сумішшю. Надішліть форму в духовку на 20-25 хвилин. Температура - 220 градусів.
Сирні булочки з м'ясною начинкою готові! Дайте їм трохи охолонути в формі.
Пригощайтеся!