Сирна запіканка з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Просто сирна запіканка - це нудно, а ось сирна запіканка з курагою - це вже набагато цікавіше.
Традиційна сирна запіканка з курагою поєднуються просто чудово. Пюре з кураги надає звичного сирник дуже ніжний і незвичайний смак. Особисто мені подобається подавати цю запіканку з кленовим сиропом, хоча деяким подобається просто зі сметаною. Ще мені подобається, що готується ця сирна запіканка дуже швидко і просто - не потрібно занадто обтяжувати себе. Сподіваюся, цей рецепт з фото вам сподобався!
- Сир - 230 грам
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
- Апельсин - 1/4 штуки
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
Кладемо в каструльку курагу і кірку чверті апельсина, відварюємо у воді 15 хвилин. Курагу дістаємо з води, все інше викидаємо. Курагу подрібнюємо в блендері до консистенції пюре.
В іншій мисці міксером збиваємо наш сир, Коран, манку, цукор, яйця, ваніль і розпушувач. Додаємо родзинки, перемішуємо - вийде тісто.
Викладаємо тісто у форму для запікання. Ставимо в духовку, нагріту до 200 градусів, і випікаємо близько 25 хвилин до золотистого.
Власне, сирна запіканка з курагою готова - трохи остудивши, можна подавати до столу.