Сирна закуска з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і апетитне блюдо, яке настільки незвичайне, наскільки ж і смачне! Перед вами екстраординарний, але при цьому простий рецепт сирної закуски з курагою! Класна закуска до свята!
До вашої уваги - простий рецепт, який розповість, як приготувати сирну закуску з курагою в домашніх умовах. Особливо добре, як мені здається, цей рецепт підійде до червоного сухого вина. Ви тільки спробуйте, закуска смачна і ніжна на смак, а вже сам вигляд-то який! Всі гості точно будуть питати, що це і з чого вона зроблена!
- Чорнослив - 50 грам
- Сир вершковий - 170 грам
- Мигдаль - 150 грам
- Сік апельсиновий - 50 грам
- Бурбон - 50 грам
- Лаванда сушена - 1 Чайна ложка
- Варення кисле - 1 Чайна ложка
1. У сотейнику на маленькому вогні Томім миту курагу разом з соком, варенням і бурбоном. Потім обсушити курагу на серветці.
2. Вона повинна трохи збільшитися в обсязі. Далі розрівняти її, Деко застелити папером для випічки і викладемо рівномірно.
3. Тепер зробимо начинку: товчемо в ступі лаванду в порошок, додамо сир і вливаємо залишки суміші з сотейника. Перемішаємо і отримаємо ось таку бузкову масу. Спеції - за смаком.
4. Смажена тепер кожну курагу цією сумішшю і посипаємо зверху горішками. Трохи охолодити в холодильнику перед подачею. Готово!