Сирна маса з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Самий мій улюблений продукт на сніданок - це сир! Він шалено корисний для здоров'я і прекрасно втаязикє голод. Особливо, якщо його змішати з фруктами. Ось, як приготувати сирну масу з курагою.
Готувати сирну масу я вважаю за краще сама. По перше, можна поекспериментувати з інгредієнтами, а по-друге - знайти хороший сир легше, що вже готовий продукт. У магазинної сирної маси суцільні консерванти і барвники. А хочеться вживати то, у чому все-таки є користь.
- Сир - 400 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 50 грам
- Ванілін - 1 штука
Беремо сир. Найкраще, звичайно, якщо ви купите домашній або зробите самі, завасів з молока. Але ці часи, коли з магазинного молока можна було робити кефір і сир, давно канули в Лету. Тому я взяла звичайний сир в пачці в кількості двох штук. Протерла його через сито, щоб він став повітряним.