Сирна маса з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Таку сирну масу запросто можна подавати до столу як десерт, а ще її дуже люблять діти, навіть ті, хто відмовляється їсти сир. Приготуйте сирну вкусняшку своїми руками - це зовсім нескладно.
Солодка і ароматна сирна маса, та ще й з родзинками, це дуже корисне і смачне блюдо. Його люблять і діти, і дорослі. Таку масу можна викласти на печиво, тоді вийде своєрідне тістечко, можна викладати на млинці або оладки. Та й просто так в якості десерту це смачно. Прочитавши цей простий рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати сирну масу з родзинками.
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Крем - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки (за смаком)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 100 грам
Ізюм заливаємо окропом хвилин на 10, потім воду зливаємо, а родзинки підсушимо на паперовій серветці.
Сир пропустимо через м'ясорубку, щоб потім в масі не відчувалися крупинки.
Викладаємо в миску сир, пропущений через м'ясорубку. Додаємо до нього м'яке вершкове масло, сметану і цукор (звичайний і ванільний). Злегка перемішати.
А тепер за допомогою блендера перемішуємо все, збиваємо в пишну однорідну масу.
Додаємо обсушенний родзинки і перемішуємо. Потім ставимо масу в холодильник, нехай трохи застигне.