Рецепт Сирна маса в домашніх умовах фото

Сирна маса в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Молочні продукти , Сир , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Повітряна сирна маса може стати відмінним сніданком, полуднем або перекусом для всієї родини. Її просто обожнюють діти. Щоб вона була корисною, краще приготувати її в домашніх умовах.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати сирну масу в домашніх умовах, то просто прочитайте цей рецепт. Таку сиркові маси можна взяти з собою в дорогу або на роботу. А якщо у вас заздалегідь буде заготовлена ​​така маса, то вона цілком може стати соковитою і ніжною начинкою для випічки на швидку руку.

  • Сир - 450 грам (жирний)
  • Ванілін - 2 грами
  • Крем - 150 грам
  • Згущене молоко - 50 грам
  • Варення - 150 грам
сирна маса в домашніх умовах - фото крок 1
Для початку вам необхідно перетерти сир через сито до однорідного стану. Це можна зробити і за допомогою блендера або м'ясорубки. Ви можете використовувати як домашній, так і магазинний сир високої жирності.
сирна маса в домашніх умовах - фото крок 2
Викладіть перетертий сир в глибоку скляну піалу. Додайте до нього згущене молоко, ванільний цукор, сметану. Ретельно розмішайте всі інгредієнти дерев'яною ложкою або лопаткою до повної однорідності.
сирна маса в домашніх умовах - фото крок 3
Додайте до отриманої суміші варення. У цьому рецепті використовується вишневе. Якщо ви теж вирішили додавати таке варення, то перевірте, щоб вишні були без кісточок. Знову перемішайте вміст піали.
сирна маса в домашніх умовах - фото крок 4
Тепер помістіть сирну масу в чашу блендера і збивайте на максимальній швидкості кілька хвилин. Повинна вийти однорідна повітряна маса. Якщо хочете, то можете в кінці додати шматочки фруктів або цілі вишні.
сирна маса в домашніх умовах - фото крок 5
Готову сирну масу перекладіть в будь-яку зручну для вас посуд, накрийте кришкою або харчовою плівкою і поставте на кілька годин в холодильник, щоб вона охолола і стала густий.

Схожі рецепти