Сирна юшка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Вельми цікавий густий і ароматний сирний суп з овочами. Готується дуже просто, а виходить все шалено смачним. Дивимося і записуємо собі рецепт сирної юшки прямо зараз.
Опис приготування:
Такий супчик виходить дуже наваристим, тому більше схожий на юшку. Для приготування сирної юшки нам знадобиться твердий сир, але можна замінити і на плавлений. Зазвичай я не додаю брокколі, але тут вирішила все-таки додати: вони дуже корисні і до того ж надають колір юшці. А подавати можна з сухариками або чорним хлібом. Дивимося рецепт.
- Бульйон - 1 літр
- Тертий сир - 50 грам
- Молоко - 0, 75 склянки
- Борошно - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 5-6 штук
- Брокколі - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
Для початку будемо страхувати овочі. Ріжемо моркву.
Ріжемо цибулю.
Обсмажуємо моркву і цибулю в маслі.
Додаємо часник подрібнений.
Овочі прибираємо з вогню. Тепер ріжемо на кубики картоплю.
Розігріваємо бульйон. У мене курячий.
Додаємо в бульйон картоплю і піджарку. Коли закипить - зменшіть вогонь, додайте розведену у воді борошно і брокколі. Перемішайте. Потім додайте молока і тертого сиру. Поваріть ще хвилин 5.
Готову сирну юшку подаємо гарячою. Смачного!
Готову сирну юшку подаємо гарячою. Смачного!