Сир з перцем і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Цей сир з перцем і зеленню в домашніх умовах я зазвичай готую влітку, в сезон свіжих овочів і зелені. Адже потрібно запастися вітамінами на цілий рік, а ця корисна сирна закуска нам в цьому допоможе!
Взагалі, класичний рецепт сиру з перцем і зеленню включав в себе ще й багато-багато часнику, але я його не сильно люблю, тому і таку закуску не додавала. Скажу вам, гості були в захваті, і відсутність такого звичного всім часничку в сирній закусці ніхто і не помітив! Так що розповім, як зробити сир з перцем і зеленню, а добавки вже використовуйте, які тільки вам до смаку!
- Сир - 100 грам
- Сирок Плавлений - 50 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелень подрібнена - 4-5 Ст. Ложок (за смаком)
- Перець - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо спочатку до однорідності плавлений сирок, сир і сметану. Сметану додаємо порційно, щоб не вийшло дуже рідко. Спеції - за смаком.
2. Перці моєму і нарізаємо кружечками. Решта частини подрібнюємо. Зелень теж подрібнити і додамо разом з перцем до нашої пасті. Перемішаємо до однорідності.
3. Викладаємо тепер нашу сирну суміш в гуртки перців, охолоджуємо в холодильнику, прикрашаємо зеленню - і сніданок готовий!