Швидкий рулет
(покроковий рецепт з фото)
Ви чекаєте гостей або вони вже несподівано нагрянули на поріг? Тоді є варіант, ніж можна побалувати їх до чаю - це швидкий рулет в домашніх умовах. Рецепт його максимально простий.
Рецепти страв на швидку руку завжди виручають, особливо, якщо до Вас нагрянули неждані гості. Такий рулет готується близько 10 хвилин в духовці і близько 10 хвилин буде потрібно на приготування його маси. Начинка може бути різна: варення або джем, фрукти, крем, згущене молоко і навіть мед з горіхами.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 5 штук
- Варення - 300 грам
- Саар порошок - За смаком
1. У кожної господині є рецепти на швидку руку. Цей - один з таких. Збиваємо яйця в пишну піну. Я зазвичай це роблю міксером в режимі "турбо" .
2. Поступово додаємо пудру і борошно. Тісто перемішуємо без допомоги міксера, після чого застилає калькою або пергаментом форму для випікання. Краще взяти звичайний рознос. Виливаємо отриману масу на рознос, рівномірно розподіляючи її по поверхні.
3. Краї повинні вийти рівними, щоб потім можна було загорнути і рулет вийшов симетричним.
4. Випікається такий рулет при температурі 180 градусів близько 10-15 хвилин. Ніяких зарум'яненим боків не повинно бути, тому як тільки почне рум'яна наш бісквіт - витягуйте його.
5. Промащуємо середину варенням або джемом (підійде також масляний крем, горіхи з медом або згущене молоко), після чого загортаємо і викладаємо на блюдо.
6. Присипаємо цукровою пудрою отриманий рулет і подаємо до столу. Його можна відразу нарізати, щоб він виглядав естетично і, щоб його легко можна було брати на тарілку.