Швидкий бісквітний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний рулет з сиром до чаю сподобається всім любителям солодкого. Дивимося і готуємо разом з рецептом швидкий бісквітний рулет!
Для приготування швидкого бісквітного рулету беремо нежирний сир, кілька ложок згущеного молока. Ще нам знадобиться рушник, щоб акуратно загорнути рулет.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сир - 100 грам
- Молоко згущене молоко - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Яйця з'єднати з цукром. Збити в густу піну.
Борошно, ванілін, розпушувач з'єднати і просіяти до взбівшімся яйцям.
Все ретельно перемішати. Деко застелити папером і вилити на нього тісто. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 8-12 хвилин. Потім, коли корж спечеться, загорнути його в рушник на кілька хвилин.
Тим часом збити сир зі згущеним молоком до пухкої маси.
Бісквітний рулет розгорнути і змастити сирним кремом. Завернути назад і прибрати в холодильник на годину.
Чи можемо насолоджуватися готовим швидким бісквітним рулетом. Приємного чаювання!