Рецепт Швидкий бісквітний пиріг фото

Швидкий бісквітний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Кефір, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Пироги, Бісквіт

Я хочу розповісти, як приготувати швидкий бісквітний пиріг. Начинкою тут може служити будь-яке варення, яке у вас є. Випічка виходить ніжною і солодкою. Головне - готувати пиріг дуже легко.

За бажанням для прикраси бісквіт можна посипати цукровою пудрою. Але він і так виходить досить солодким, тому я обходжуся без цукрової пудри. Як вид, це зовсім проста випічка. Пробуйте і насолоджуйтеся.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Варення будь - 1 Склянка (тут - chernichnoe)
швидкий бісквітний пиріг - фото крок 1
Насамперед потрібно збити яйця з цукром. Найзручніше це робити за допомогою міксера або блендера. Потрібно дочекатися, поки цукор розчиниться і зійде піна після збивання.
швидкий бісквітний пиріг - фото крок 2
Я буду змішувати тісто блендером, тому в чашу виливаю суміш яєць з цукром, додаю кефір і дрібно нарізане м'яке масло. У кефір потрібно додати соду, погашену оцтом. Потім в тісто потрібно поступово ввести муку і все добре перемішати до однорідної маси. Має вийти тісто консистенції дуже густої сметани.
швидкий бісквітний пиріг - фото крок 3
Наступний крок - випічка бісквіту. Форму змастіть рослинною олією і викладіть в неї тісто. Можна застелити форму папером для випічки і змастити її. Духовку розігрійте до 170 градусів і випікайте бісквіт близько півгодини.
швидкий бісквітний пиріг - фото крок 4
Коли бісквіт трохи охолоне, розріжте його довгим гострим ножем поперек і змастіть варенням. Потім знову вставте частини пирога. Коли він повністю охолоне, а варення вбереться, випічку можна подавати.

Схожі рецепти