Швидкий бісквітний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Я хочу розповісти, як приготувати швидкий бісквітний пиріг. Начинкою тут може служити будь-яке варення, яке у вас є. Випічка виходить ніжною і солодкою. Головне - готувати пиріг дуже легко.
За бажанням для прикраси бісквіт можна посипати цукровою пудрою. Але він і так виходить досить солодким, тому я обходжуся без цукрової пудри. Як вид, це зовсім проста випічка. Пробуйте і насолоджуйтеся.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Варення будь - 1 Склянка (тут - chernichnoe)
Насамперед потрібно збити яйця з цукром. Найзручніше це робити за допомогою міксера або блендера. Потрібно дочекатися, поки цукор розчиниться і зійде піна після збивання.
Я буду змішувати тісто блендером, тому в чашу виливаю суміш яєць з цукром, додаю кефір і дрібно нарізане м'яке масло. У кефір потрібно додати соду, погашену оцтом. Потім в тісто потрібно поступово ввести муку і все добре перемішати до однорідної маси. Має вийти тісто консистенції дуже густої сметани.
Наступний крок - випічка бісквіту. Форму змастіть рослинною олією і викладіть в неї тісто. Можна застелити форму папером для випічки і змастити її. Духовку розігрійте до 170 градусів і випікайте бісквіт близько півгодини.
Коли бісквіт трохи охолоне, розріжте його довгим гострим ножем поперек і змастіть варенням. Потім знову вставте частини пирога. Коли він повністю охолоне, а варення вбереться, випічку можна подавати.