Швидкий рулет на згущеному молоці
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, домашня випічка - це складно? А ось і ні, адже зараз я вам розповім, як приготувати швидкий рулет на згущеному молоці! смачний, ароматний, він буквально тане в роті, ніжніше ніжного!
Хочу з вами поділитися цікавим і в той же час простим рецептом швидкого рулету на згущеному молоці. Такий ніжний десерт сподобається всім, хто цінує ніжну і в той же час красиву випічку. Вам сподобається, та й всі ваші гості будуть в захваті!
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 0.5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
- Варення - За смаком (для того, щоб змастити і просочити бісквіт)
- Згущене молоко - 0.5 склянки
1. Соду гасимо оцтом, додамо також кефір і згущене молоко. Чекаємо, щоб з'явилися пухирці. Це означатиме, що сода вступила в реакцію. Додамо також яйця, збиваємо до однорідності.
2. А далі додамо борошно й замішані однорідне і гарне тісто.
3. Ось приблизно таке виходить тісто. Заливаємо його в форму, змащену маслом (можна ще папір для випічки підкласти).
4. Запікаємо тепер 20 хвилин наш бісквіт при температурі 200 градусах.
5. Потім даємо трохи охолонути і змажемо варенням.
6. Звертаємо тепер тугий рулет.
7. А потім нехай готовий рулет постоїть у холодильнику (приблизно годину), після чого нарізаємо його шматочками і подаємо до столу!