Калачики на згущеному молоці
(покроковий рецепт з фото)
Калачики на згущеному молоці - це як раз та випічка, яка готується за лічені хвилини. З'єднали продукти, сформували і обсмажити. Виходить багато, як раз для сімейного чаювання. Готуємо!
Під час приготування варто врахувати два нюанси. По перше, в тесті, борошно дуже важливо вводити частинами. По-друге, при обсмажуванні, вогонь тримайте нижче середнього і не залишайте без нагляду калачики. Обсмажуються вони дуже швидко. З огляду на нюанси і дотримуючись рецептури, випічка неодмінно вас порадує.
- Згущене молоко - 380 грам
- Борошно пшеничне - 350-400 грам
- Яйця - 2 штуки (великі)
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У чаші змішайте яйця і згущене молоко.
Додайте частину борошна і рослинне масло. Почніть замішувати спочатку віночком, як тільки стане маса густіти, підсипте ще частина борошна і продовжите заміс руками.
Тісто має вийти м'яким, пружним, не розсипатися в руках.
Сформуйте калачики. Для цього від загальної кількості тіста відріжте 1/4 частина, розкачайте в джгут. Палять наріжте на шматочки. Кожен шматочок розкачайте в тонкий джгутик, який скрутіть в калачик.
Проробіть з іншим тестом.
Проробіть з іншим тестом.
У жаровні або у високій каструлі розігрійте олію. Його кількість необхідно як для фритюру. Масло не повинно бути перегрітому, оптимальний вогонь трохи нижче середнього. Опустіть в жаровню підготовлені калачики.
Обсмажте з двох сторін до рум'яного кольору, не допускаючи підгоряння.
Готові калачики перекладіть на паперову серветку для вбирання зайвого масла.
Перед подачею, по бажанню, випічку можна присипати цукровою пудрою. Смачного!