Рецепт Бісквітне тісто на згущеному молоці фото

Бісквітне тісто на згущеному молоці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Бісквітне тісто , Згущене молоко
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бісквітне тісто на згущеному молоці дуже пластично, його легко готувати, і воно підійде для приготування вишуканих тістечок, особливо ягідних або лимонних. Застосування згущеного молока заощаджує витрати яєць.

Опис приготування:

Бісквіт на згущеному молоці виходить досить пишним і повітряним. Для цього необхідно старанно збивати масу і точно стежити за часом і режимом випічки.

  • Згущене молоко - 1 штука (банку)
  • Борошно - 1 Склянка (борошно вищого сорту, добре просіяне)
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
  • Яйце - 2 штуки
  • Олія - 50 грам (вершкове)
  • Сода - 0, 5 чайних ложки (не обов'язково)
бісквітне тісто на згущеному молоці - фото крок 1
1. Приготуємо вихідні продукти: згущене молоко, олія, яйця, трохи соди, крохмаль і, звичайно, борошно.
бісквітне тісто на згущеному молоці - фото крок 2
2. Яйця потрібно збити вечіком, їх всього кілька, так що не варто брати міксер.
бісквітне тісто на згущеному молоці - фото крок 3
3. Додамо послідовно згущене молоко, обережно перемішавши, і мука, перемішану з крохмалем. Тісто вийде більш густе, чим звичайно, еластичнішою, блискуче. Його зручніше використовувати на рулети, воно добре намазується на Пекарській папір.
бісквітне тісто на згущеному молоці - фото крок 4
4. Масло повністю витрачаємо на змазування форми. Випікаємо бісквіт при 180 градусах протягом 25-40 хвилин (в залежності від товщини виробу). У будь-якому випадку перші 15 Не відкривайте духовку, а після виключення даємо бісквіту постояти.

Схожі рецепти