Швидкі бутерброди з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
На святковий або щоденний стіл хочу порадити вам зробити чудові бутербродики на швидку руку. Це прекрасна закуска, яка припаде до смаку всім любителям авокадо і ніжного крем-сиру.
Покажу класну ідею, як приготувати швидкі бутерброди з авокадо. Вони дійсно хороші тим, що ними можна доповнити будь-який фуршетное меню. Крім класичних солі, перцю і зелені можна при бажанні додати і інші спеції. Крім того, ви завжди можете доповнити бутербродики скибочками копченої або малосоленой червоною рибки.
- Французький багет - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Крем-сир - 200 грам
- Авокадо - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Наріжте багет тонкими скибочками. Змастіть розтопленим вершковим маслом і викладіть на деко. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 5.
2. Очистіть авокадо, видаліть кісточку, наріжте м'якоть тонкими скибочками. Полийте соком лимона. Вимийте, обсушити і подрібніть зелень.
3. З'єднайте зелень з крем-сиром і пропущеним через прес часником. Ретельно перемішайте.
4. Тонким шаром намажте крем-сир на скибочки багета і викладіть зверху авокадо. Присипте за бажанням зеленню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!