Рецепт Швидка піца на кефірі фото

Швидка піца на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Піца

Хочете приготувати щось ситне, смачне і нескладне? Пропоную взяти на замітку майже безпрограшний варіант - рецепт приготування швидкої піци на кефірі.

Це практично універсальний варіант, як приготувати швидку піцу на кефірі. Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів для тіста, а вже з начинкою можна фантазувати нескінченно. Єдиним обов'язковим компонентом можна назвати сир, а далі використовуйте всі, що є під рукою.

  • Яйце - 1 штука
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1.5 склянки (може трохи більше)
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сир - 200 грам
швидка піца на кефірі - фото крок 1
1. Тісто неймовірно просте і не вимагає особливих зусиль або навичок. Усе, що необхідно, - це кефір, борошно і яйце.
швидка піца на кефірі - фото крок 2
2. Вбийте яйце в невелику мисочку, додайте трохи солі і цукру. Збийте трохи виделкою.
швидка піца на кефірі - фото крок 3
3. Додайте кефір і активно перемішуйте, поки маса не стане однорідною. Всипте дрібку соду (гасити її не потрібно, якщо кефір досить кислий). При бажанні можна додати чайну ложку розпушувача.
швидка піца на кефірі - фото крок 4
4. Залишилося влити трішки олії без запаху і додати просіяне борошно. Замісити тісто без грудочок і з однорідною консистенцією.
швидка піца на кефірі - фото крок 5
5. Деко або форму для запікання змастіть невеликою кількістю масла або застеліть пергаментом. Розподіліть тісто. Потім викладіть трохи соусу (ідеальний варіант - це томатний соус з травами) і розподіліть рівним шаром начинку. Можна використовувати ковбасу, копченості, м'ясо, гриби або просто овочі, наприклад.
швидка піца на кефірі - фото крок 6
6. Посипте зверху сиром, і відправте лист в розігріту духовку. Залежно від начинки, випікайте піцу від 20 до 35 хвилин при середній температурі.
швидка піца на кефірі - фото крок 7
7. Коли швидка піца на кефірі в домашніх умовах буде готова, дайте їй трохи охолонути, а потім поріжте порційними шматочками. Перед подачею можна зверху посипати свіжою зеленню.

Схожі рецепти