Рецепт Шведський мигдальний торт фото

Шведський мигдальний торт
(покроковий рецепт з фото)

Шведська кухня
Борошно , Мигдалеве борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Шалено смачний торт до чаю в свято або просто так: спробуйте приготувати такий десерт в домашніх умовах, виходить не гірше, ніж в Ікеа! Рецепт і інструкція розташовані нижче, запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Напевно, багато хто пробував в Ікеа шведський мигдальний торт, він у них неймовірно смачний! Його можна легко приготувати і в домашніх умовах. Для приготування шведського мигдального торта знадобиться мигдальна мука. Якщо не знайдете готову, то її можна приготувати самостійно, подрібнивши мигдаль в блендері.

  • Мигдалеве борошно - 200 грам
  • Пелюстки мигдалю - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 180 грам
шведський мигдальний торт - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти: Мартенс відділи Желтков, мигдаль подрібніть в борошно (просто 200 грам мигдалю подрібніть в блендері в порошок). Підготуйте лист, добре, якщо є два, застелите їх пергаментом.
шведський мигдальний торт - фото крок 2
Білки збийте в білу пишну піну, поступово додайте 120 грам цукру. Потім додайте борошно миндальную акуратно і розмішайте лопаткою.
шведський мигдальний торт - фото крок 3
Масу розділіть на дві частини, на два коржа. Вилийте в застелений пергаментом деко (у мене форма 23 см в діаметрі). Надішліть в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Готові коржі переверніть, акуратно зніміть папір, дайте їм охолонути.
шведський мигдальний торт - фото крок 4
Змішайте жовтки з 80 грамами цукру і вершками. На невеликому вогні доведіть масу до загустіння, помішуючи віночком. Потім поставте на холодну баню, щоб крем охолов і додайте масло вершкове. Крем збийте міксером або блендером.
шведський мигдальний торт - фото крок 5
Торт збирається просто: корж змастіть кремом, зверху постеліть другий, змастіть весь торт кремом з усіх боків. Надішліть для просочення в холодильник на 3 годину.
шведський мигдальний торт - фото крок 6
Прикрасити торт ви можете мигдальними пелюстками, а також ягодою на свій смак.
шведський мигдальний торт - фото крок 7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти