Шурпа в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці - одне задоволення. Приготував необхідні продукти, задав потрібний режим і страва готова. Шурпа з мультиварки дійсно виходить дуже смачною! Я переконалася і вам раджу.
Шурпа в мультиварці виходить наваристою, м'ясо просто тане в роті. Шурпу в мультиварці можна готувати з будь-якого виду м'яса. З баранини (хто любить) вона виходить самій ароматної і смачної, проте можна використовувати і свинину з яловичиною. Готуйте на здоров'я і приємного апетиту!
- Яловичина - 1, 2 кілограма
- Болгарський перець - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Помідори черрі - 10 штук
- Часник - 5-6 зубчиків
- Спеції - За смаком
Варимо бульйон з яловичини на 1, 2 кг. М'яса беремо близько 3 літрів води. У каструлю треба покласти цілу цибулину, поперчити і посолити. Варимо поки м'ясо не буде м'яким, де до 2 годину.
В цей час готуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо кубиками.
Готове м'ясо відокремлюємо від кісточок, ріжемо на шматочки і кладемо на дно мультиварки.
До м'яса кладемо картоплю і моркву, заливаємо бульйоном, який треба процідити, включаємо режим гасіння на 40 хвилин.
Потім додаємо в шурпу болгарський перець, помідорчики, цибуля і баклажани, часник, додаємо спеції за смаком і готуємо ще 20 хвилин. Відкриваємо мультиварку, посипаємо шурпу зеленню. Готово!