Рецепт Шурпа в мультиварці фото

Шурпа в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готувати в мультиварці - одне задоволення. Приготував необхідні продукти, задав потрібний режим і страва готова. Шурпа з мультиварки дійсно виходить дуже смачною! Я переконалася і вам раджу.

Опис приготування:

Шурпа в мультиварці виходить наваристою, м'ясо просто тане в роті. Шурпу в мультиварці можна готувати з будь-якого виду м'яса. З баранини (хто любить) вона виходить самій ароматної і смачної, проте можна використовувати і свинину з яловичиною. Готуйте на здоров'я і приємного апетиту!

  • Яловичина - 1, 2 кілограма
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори черрі - 10 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Спеції - За смаком
шурпа в мультиварці - фото крок 1
Варимо бульйон з яловичини на 1, 2 кг. М'яса беремо близько 3 літрів води. У каструлю треба покласти цілу цибулину, поперчити і посолити. Варимо поки м'ясо не буде м'яким, де до 2 годину.
шурпа в мультиварці - фото крок 2
В цей час готуємо овочі. Моєму, чистимо і нарізаємо кубиками.
шурпа в мультиварці - фото крок 3
Готове м'ясо відокремлюємо від кісточок, ріжемо на шматочки і кладемо на дно мультиварки.
шурпа в мультиварці - фото крок 4
До м'яса кладемо картоплю і моркву, заливаємо бульйоном, який треба процідити, включаємо режим гасіння на 40 хвилин.
шурпа в мультиварці - фото крок 5
Потім додаємо в шурпу болгарський перець, помідорчики, цибуля і баклажани, часник, додаємо спеції за смаком і готуємо ще 20 хвилин. Відкриваємо мультиварку, посипаємо шурпу зеленню. Готово!

Схожі рецепти