Шурпа в мультиварці з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, навіть традиційні страви можна зробити більш сучасними без втрати їх смакових особливостей! так що розповім, як зробити шурпу в мультиварці з бараниною. Степовий варіант, дуже смачно!
Хочу сказати, такий простий рецепт шурпи в мультиварці з бараниною може бути втілений і на плиті, якщо у вас поки що такої кухонної помічниці, як мультиварка, немає. Просто тушкуйте овочі і м'ясо в глибокому казанку, і на невеликому вогні, а потім додайте воду. Я раніше саме так і готувала. Але ось результат з мультиварки мене порадував більше, - баранина вийшла як ніколи ніжна, а бульйон - ситним і наваристим. Так що рекомендую і вам дізнатися, як приготувати шурпу в мультиварці з бараниною!
- Баранина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець солодкий - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Яблуко - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо шматочками, поміщаємо на дно мультиварки, поливаємо рослинним маслом. В режимі "випічка" обсмажити до скоринки, а потім, подачі цибулю, і обсмажити ще трохи.
2. Додамо всі інші овочі і яблуко, перемикаємо мультиварку в режим "гасіння" 10 хвилин.
3. Потім заливаємо все водою (3 літра приблизно), картопля і спеції за смаком.
4. Через годину і картопля, і м'ясо вже будуть готові. Блюдо готово, приємного вам апетиту!