Шоколадно-житні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню випічку, але не хочете витрачати на неї багато часу? У вас часто не виходить тісто? Тоді цей рецепт для вас! Крім його простоти і швидкості, він ще й оригінальний. Читайте!
Подивіться, як приготувати шоколадно-житні булочки. Я ніколи не бачила цю випічку солодкуватої. Зазвичай вона солона або нейтральна до смаку і використовується в якості хліба. Але зараз вироби скоріше схожі на булочки, хоча вони зовсім непріторние, в них не так багато цукру, шоколад використовується темний.
- Борошно житнє - 80 грам
- Борошно пшеничне - 40 грам (цільнозерновий)
- Темний шоколад - 100 грам
- Молоко - 60 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Насіння кмину - 2 чайних ложки
- Бальзамічний оцет - 1, 5 чайних ложки
1. Для початку нарубати невеликими шматочками шоколад.
2. Потім в мисці перемішайте шоколад з усіма інгредієнтами зі складу, зробивши тісто.
3. Потім сформуйте з тіста круглу корж і розділіть її на 6 частин.
4. Запікайте булочки 15 хвилин в духовці при 190 градусах. Подавайте випічку з чаєм і маслом. Приємного чаювання!