Шоколадний кекс в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Для всіх ласунів пропоную дивно простий і дуже смачний шоколадний кекс в мультиварці.
Опис приготування:
Шоколадний кекс в мультиварці готувати дивно легко і з цим рецептом впорається навіть новачок в кулінарії.
- Цукор - 200-250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 200-250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Сухофрукти - 100 грам (по бажанню)
1. Рецепт приготування шоколадного кексу в мультиварці може трансформуватися, з огляду на ваші смакові пристрасті. Цей варіант з родзинками і горіхами, але це можуть бути будь-які сухофрукти або мак.
2. Вершкове масло з'єднати з цукром і збити міксером. Потім по одному вводити яйця, продовжуючи збивати на середній швидкості до тих пір, поки цукор не розчиниться.
3. Акуратно додати какао і розпушувач (можна замінити гашеного лимонним соком содою). Горіхи трохи подрібнити і додати в тісто разом з родзинками. Потроху додавати борошно, продовжуючи збивати. Довести тісто до однорідної консистенції.
4. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом або присипати борошном.
5. Викласти тісто в чашу і розрівняти верх ложкою. Включити мультиварку на режим Випічка на 1 час. Після закінчення процесу залишити кекс в мультиварці ще на 30 хвилин. Шоколадний кекс в мультиварці в домашніх умовах можна зверху присипати цукровою пудрою або прикрасити фруктами.