Рецепт Шоколадний фадж з маршмеллоу фото

Шоколадний фадж з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Молоко , Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Не лякайтеся назви! Шоколадний фадж з маршмеллоу - це дуже простий і доступний десерт. Якщо любите шоколадні десерти - вам повинно сподобатися.


Опис приготування:

Шоколадний фадж з маршмеллоу, за своєю суттю, дуже близький нашому ледачому пирога - та же сгущенка, той же шоколад, той же принцип застигання, і лише маршмеллоу надає десерту щось особливе. Десерт підкуповує своєю простотою приготування і нечисленністю інгредієнтів. Виходить, звичайно, до остраху калорійним, тому важливо не перестаратися Удачі!


  • Згущене молоко - 400 грам
  • Шоколад гіркий - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Кешью (горіхи) - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Maršmellou - 3-4 Ст. Ложок
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 1
Беремо форму, в якій буде застигати наш шоколадний фадж. Застеляємо її пекарської папером, на неї викладаємо маршмеллоу.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 2
Горіхи кешью подрібнюємо - не в порошок, звичайно, але дрібно.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 3
У каструльці підігріваємо згущене молоко, кидаємо туди шматочки шоколаду. Rastaplïvaem.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 4
Коли шоколад розтопиться - додаємо шматок вершкового масла і сіль. Розтоплюємо і їх.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 5
Отриману масу знімаємо з вогню, додаємо в неї кешью.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 6
Гарненько перемішуємо.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 7
Виливаємо отриману масу в форму для застигання поверх маршмеллоу.
шоколадний фадж з маршмеллоу - фото крок 8
Годин на 12 ставимо фадж в морозилку, після чого його можна подавати (зрозуміло, злегка відтанули). Зберігати можна в холодильнику.

Схожі рецепти