«шоколадна рибка»
(покроковий рецепт з фото)
Чи вірите ви, що всього з двох недорогих продуктів можливо зробити смачну випічку? немає? Тоді у мене для вас великий сюрприз: це реально! При цьому вийде ще й оригінально. Дивіться!
Сьогодні ми втілимо з вами в життя простий і дуже смачний рецепт, тому прочитайте, як приготувати "шоколадну рибку" . Це чимось нагадуватиме закритий пиріг, а з іншого боку схоже на велику булочку. З інгредієнтів знадобиться тільки шоколад і готове тісто, а все інше візьме на себе оформлення.
- Листкове тісто - 250 грам
- Молочний шоколад, плитка - 1 штука
2. Розкачайте тісто в прямокутник. У центр викладіть шоколад.
4. Потім накладаєте смуги до центру по черзі: знизу і зверху.
6. Тісто спереду скрутіть трикутником, щоб вийшла голова риби. Закрийте всі дрібні дірочки в виробі, інакше шоколад буде витікати.