Рибка з сюрпризом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть рибу, але шукаєте різноманітності в рецептах? розповім, як приготувати рибку з сюрпризом. Таке блюдо виглядає красиво, а виходить смачно, воно підкорить серця і шлунки всіх, кого вони Почастуєте.
Рибку можна використовувати будь-яку, наприклад, щуку, судака, в цьому рецепті брав окуня. Маринад можна трохи видозмінювати спеціями. У страві абсолютно немає кісток, тому його можна сміливо подавати до святкового столу, всім буде зручно їсти. Подаю рибу зі свіжими або сирими овочами.
- Окунь - 0, 6 кілограма
- Вода - 250 мілілітрів
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 100 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. У мене філе вже підготовлені і очищені, гарненько мою і витираю обидва шматочка паперовими серветками.
2. В миску вливаю воду, додаю рослинне масло, смак, сіль і чорний перець, розмішую і розміщую в цю суміш рибне філе, залишаю на 30 хвилин в холодильнику.
3. Твердий сир подрібнюю на крупній тертці, цибуля чищу і нарізаю дрібно, обсмажую на сковороді. Яйця відварюю і нарізаю кубиками, петрушку мою і подрібнюю.
4. У мисці змішую обсмажену цибулю, відварені яйця і петрушку, трохи солю і перчу.
5. Фольгу змащую олією, викладаю одне філе і посипаю половиною сиру.
6. Поверх сиру викладаю приготовлену раніше начинку і рівномірно розподіляю по всій поверхні, знову посипаю сиром і накриваю другим філе.
7. Накриваю рибу фольгою і загортаю щільний конвертик, випікаю рибку в розігрітому до 220-250 градусів духовці 20-30 хвилин.
8. Для подачі рибу остуджують і нарізаю шматочками, смачного!