Рецепт Рибка на «подушці» фото

Рибка на «подушці»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування страви «Рибка на подушці». В даному рецепті рибку готуємо з овочами, та ще й в духовці! Дуже смачно.

Кількість порцій: 4
  • Майонез, пачка - 1 штука
  • Філе риби (окунь, НЕК) - 0, 5 кілограма
  • Велика морква - 1 штука
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Перець і сіль - За смаком
  • Томатний соус або домашньої аджики - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
рибка на
1. У холодній воді добре промиваємо рибне філе. Готуємо маринад із соку лимона, солі і перцю. Хвилин на двадцять-тридцять кладемо рибу маринуватися. Риба стане тільки смачніше, якщо вона довше маринується, але можна маринувати і десять хвилин.
рибка на
2. Очищаємо, потім нарізаємо кільцями цибулю, і на соняшниковій олії обсмажуємо (ми повинні обсмажувати його до золотистого кольору).
рибка на
3. Очищаємо, потім натираємо на крупній тертці моркву. Тепер її обсмажуємо на соняшниковій олії.
рибка на
4. Обсушуємо злегка рибу, в борошні паніруємо, обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії до світлої скоринки. Трохи змащуємо форму соняшниковою олією. Обсмажену моркву викладаємо на дно. Підготовлену рибу кладемо на моркву. Обсмажену цибулю кладемо на рибу, Одну-дві ложки томатного соусу кладемо зверху. Змішуємо окремо майонез зі сметаною і покриваємо цією сумішшю рибу.
рибка на
5. На двадцять п'ять-тридцять хвилин ставимо в розігріту духовку. Гарною ніжно-золотистою скоринкою покривається готову страву. Риба з овочами готова. Смачного!

Схожі рецепти