Рибка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Існує десятки різних способів приготування риби по-селянськи. Всі вони відрізняються відносною простотою приготування і великою кількістю різних інгредієнтів. Ця форель вам обов'язково сподобається.
Цей нескладний рецепт рибки вас обов'язково здивує. Тушкована в сметані, вона виходить неймовірно соковитою. Велика кількість зелені, яка завжди є під рукою в літню пору, надає аромат і пікантність. За великим рахунком форель можна замінити на будь-яку іншу невелику рибку. Щоб дізнатися, як приготувати рибку по-селянськи, прочитайте цей рецепт.
- Форель - 2 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1/2 пучка
- Вершкове масло - 30 грам
- Крем - 150 мілілітрів
- Сіль, перець, мука - За смаком
Для цього рецепта вам знадобляться дві невеликі форелі. Очистіть їх, видаліть нутрощі і голови, вимийте під проточною водою і обсушити.
Ретельно вимийте зелень. Лук і кріп нарубати дрібно за допомогою гострого ножа. Чи не журіться зелений, її має бути багато.
Поставте на плиту сковороду, розігрійте її. Потім розпустіть на ній шматочок вершкового масла.
Викладіть на сковороду заздалегідь підготовлені тушки форелі, обвалені в борошні. Обсмажуйте їх по обидва боки по кілька хвилин, періодично перевертаючи рибку.
Викладіть до риби нарізану цибулю і кріп. Залийте все сметаною. Краще, якщо вона буде досить густий.
Посоліть і поперчіть блюдо, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин двадцять до повної готовності на повільному вогні.