Рецепт Рибка по-селянськи фото

Рибка по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Існує десятки різних способів приготування риби по-селянськи. Всі вони відрізняються відносною простотою приготування і великою кількістю різних інгредієнтів. Ця форель вам обов'язково сподобається.

Цей нескладний рецепт рибки вас обов'язково здивує. Тушкована в сметані, вона виходить неймовірно соковитою. Велика кількість зелені, яка завжди є під рукою в літню пору, надає аромат і пікантність. За великим рахунком форель можна замінити на будь-яку іншу невелику рибку. Щоб дізнатися, як приготувати рибку по-селянськи, прочитайте цей рецепт.

  • Форель - 2 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Кріп - 1/2 пучка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Сіль, перець, мука - За смаком
рибка по-селянськи - фото крок 1
Для цього рецепта вам знадобляться дві невеликі форелі. Очистіть їх, видаліть нутрощі і голови, вимийте під проточною водою і обсушити.
рибка по-селянськи - фото крок 2
Ретельно вимийте зелень. Лук і кріп нарубати дрібно за допомогою гострого ножа. Чи не журіться зелений, її має бути багато.
рибка по-селянськи - фото крок 3
Поставте на плиту сковороду, розігрійте її. Потім розпустіть на ній шматочок вершкового масла.
рибка по-селянськи - фото крок 4
Викладіть на сковороду заздалегідь підготовлені тушки форелі, обвалені в борошні. Обсмажуйте їх по обидва боки по кілька хвилин, періодично перевертаючи рибку.
рибка по-селянськи - фото крок 5
Викладіть до риби нарізану цибулю і кріп. Залийте все сметаною. Краще, якщо вона буде досить густий.
рибка по-селянськи - фото крок 6
Посоліть і поперчіть блюдо, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин двадцять до повної готовності на повільному вогні.

Схожі рецепти