Рецепт Рибка в «шубці» фото

Рибка в «шубці»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Любіть рибу і шукаєте новий рецепт її приготування? Приготуйте рибку в"шубці" . Ця назва дуже смачного і незвичайного страви. Подавати блюдо можна і без гарніру, адже виходить воно дуже ситним.

Опис приготування:

Хочете розповім, як приготувати рибку в"шубці" ? У цієї страви дуже цікаву назву, та й саме воно оригінальне і дуже смачне. Рибка в хрусткою"шубці" сподобається навіть дітям і може стати одним з ваших улюблених страв. Вона виходить дуже соковитою і ситної, її можна подавати з гарніром (для особливо голодних) або просто з салатом зі свіжих овочів. А готувати рибку в"шубці" зовсім нескладно.

  • Скумбрія - 2 штуки (або будь-яка біла риба)
  • Яйце - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки(2 ст.Л в тісто)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чебрець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Базилік - 1-2 Щепоток (за смаком)
рибка в
Рибу можна брати в будь-якому вигляді: файл або сталь. У мене ціла, тому я видалив хребет, зняв шкуру і видалив дрібні кісточки.
рибка в
Картоплю потрібно почистити і натерти на крупній тертці. Потім добре відіжміть, додати до неї яйця і 2 ст. L. Борошна.
рибка в
І тепер все дуже добре перемішуємо.
рибка в
Філе риби добре обвалюють в борошні. Посипаємо сіллю, перцем і сушеними травами.
рибка в
Тепер картопляну масу потрібно притиснути з двох сторін риби і обсмажити на дуже гарячій сковороді з рослинним маслом по 1 хвилині з обох сторін.
рибка в
Перекладаємо трохи підсмажену рибу на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
рибка в
А потім перекладаємо її на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Повинна з'явитися красива золота скоринка.

Схожі рецепти