Шніцель зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки можна приготувати чудову страву - шніцель! Найбільша перевага - мінімальний час, витрачений на блюдо. На гарнір приготуйте картопляне пюре або овочевий салат.
Перед вами - класичний рецепт приготування шніцеля зі свинини в мультиварці. Я використовую вже готові свинячі шніцелі, які можна придбати в найближчій м'ясній крамниці. Їх потрібно обваляти в борошні, яйцях і панірувальних сухарях, а потім обсмажити в мультиварці. На гарнір - картопляне пюре. Хай щастить!
- Свинячий шніцель - 2 штуки (по 350 грам)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Борошно - 1 За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком
Для початку промийте та висушіть шніцелі. Потім посоліть і поперчіть їх.
Обваляйте шніцелі в борошні, потім занурте в збиті яйця, а потім в панірувальні сухарі. Розігріваємо в мультиварці рослинне масло, укладаємо всередину шніцелі і готуємо 30 хвилин в режимі "жарка" .
Подавайте до столу з картопляним гарніром. Смачного!