Шніцель зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе або близьких смачним м'ясним блюдом? Тоді рецепт приготування шніцеля зі свинини на сковороді в оригінальній паніровці спеціально для вас.
Якщо ви ще не знаєте, як зробити шніцель зі свинини на сковороді смачно і оригінально, тоді спробуйте приготувати його за цим рецептом. Апетитний шматочок м'яса, соковитий і ніжний всередині, з хрусткою скоринкою - це відмінний варіант для смачної вечері або обіду всієї родини.
- Свинина - 1-1.5 кілограма
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сир - 200 грам
- Яйце - 5 штук
- Борошно - 100 грам
- Рослинна олія - 100-150 мілілітрів
1. Для початку необхідно як слід вимити і злегка просушити м'ясо. Нарізати його порційними шматочками.
2. Кожен шматочок посолити і поперчити за смаком. При бажанні рецепт приготування шніцеля зі свинини на сковороді можна доповнити улюбленими спеціями для м'яса за смаком.
3. Тепер один із секретів цього блюда - панірування. Вона буде подвійна. Спершу потрібно натерти на середній або крупній тертці твердий сир. З огляду на солоність сиру, м'ясо можна посолити за все трохи або, навпаки, сильніше.
4. У глибоку миску вбити яйця і додати сир. Все ретельно збити до однорідної консистенції. Залежно від кількості м'яса може знадобиться від 1 до 5 яєць.
5. Окремо підготувати тарілку з борошном (можна використовувати панірувальні сухарі). Шніцель обваляти в борошні з усіх боків.
6. Потім відправити кожен шматочок в сирно-яєчну суміш і також обваляти з усіх боків.
7. Завершальним етапом буде знову панірування в борошні. При бажанні можна використовувати спочатку борошно, а потім панірувальні сухарі або паніровці зі спеціями.
8. На сковороді розігріти олію. Його повинно бути досить багато. Відправити туди м'ясо і смажити на середньому вогні до готовності. Потім шніцель зі свинини на сковороді в домашніх умовах можна викласти на паперовий рушник, щоб промокнути залишки масла. Подавати до столу таке блюдо можна з овочами або улюбленим гарніром. При бажанні також можна приготувати томатний або вершковий соус.