Рецепт Шніцель зі свинини на сковороді фото

Шніцель зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Хочете побалувати себе або близьких смачним м'ясним блюдом? Тоді рецепт приготування шніцеля зі свинини на сковороді в оригінальній паніровці спеціально для вас.

Якщо ви ще не знаєте, як зробити шніцель зі свинини на сковороді смачно і оригінально, тоді спробуйте приготувати його за цим рецептом. Апетитний шматочок м'яса, соковитий і ніжний всередині, з хрусткою скоринкою - це відмінний варіант для смачної вечері або обіду всієї родини.

  • Свинина - 1-1.5 кілограма
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Борошно - 100 грам
  • Рослинна олія - 100-150 мілілітрів
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 1
1. Для початку необхідно як слід вимити і злегка просушити м'ясо. Нарізати його порційними шматочками.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 2
2. Кожен шматочок посолити і поперчити за смаком. При бажанні рецепт приготування шніцеля зі свинини на сковороді можна доповнити улюбленими спеціями для м'яса за смаком.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 3
3. Тепер один із секретів цього блюда - панірування. Вона буде подвійна. Спершу потрібно натерти на середній або крупній тертці твердий сир. З огляду на солоність сиру, м'ясо можна посолити за все трохи або, навпаки, сильніше.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 4
4. У глибоку миску вбити яйця і додати сир. Все ретельно збити до однорідної консистенції. Залежно від кількості м'яса може знадобиться від 1 до 5 яєць.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 5
5. Окремо підготувати тарілку з борошном (можна використовувати панірувальні сухарі). Шніцель обваляти в борошні з усіх боків.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 6
6. Потім відправити кожен шматочок в сирно-яєчну суміш і також обваляти з усіх боків.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 7
7. Завершальним етапом буде знову панірування в борошні. При бажанні можна використовувати спочатку борошно, а потім панірувальні сухарі або паніровці зі спеціями.
шніцель зі свинини на сковороді - фото крок 8
8. На сковороді розігріти олію. Його повинно бути досить багато. Відправити туди м'ясо і смажити на середньому вогні до готовності. Потім шніцель зі свинини на сковороді в домашніх умовах можна викласти на паперовий рушник, щоб промокнути залишки масла. Подавати до столу таке блюдо можна з овочами або улюбленим гарніром. При бажанні також можна приготувати томатний або вершковий соус.

Схожі рецепти