Шніцель зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель зі свинини приготувати дуже просто і швидко. М'ясо потрібно відбити, панировать в яйці і сухарях, потім обсмажити. Вийти ніжне м'ясо з хрусткою скоринкою. Гарнір до цієї страви підійде будь-який.
Шніцель зі свинини можна смажити в суміші з вершкового та рослинного масла. До мук, в якій м'ясо треба обваляти, крім солі і перцю, можна додати улюблені спеції. Подавайте з овочами, рисом або картоплею.
- Свинина - 600-700 грам
- Сіль, чорний перець - - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
1. М'ясо наріжте на шматочки, промийте і просушіть паперовим рушником. На одну порцію треба приблизно 150 г м'яса.
2. Кожен шматочок свинини відбийте. Приготуйте широку миску зі збитим яйцем, тарілку з сумішшю з борошна, солі і перцю і ще одну з сухарями.
3. У сковороді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Кожен шматочок свинини спочатку панірують у борошні, потім у збитому яйці і в сухарях. Смажте з двох сторін до золотисто-коричневої скоринки, по 8-10 хвилин з кожного боку.