Шніцель зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і ситний шніцель зі свинини в духовці буде прекрасним і буденним і святковим обідом. Я запікаю свинину з ріпчастою цибулею і сиром. Дуже смачно.
Шніцель зі свинини в духовці відмінно поєднується з картопляним пюре, рисом і гречкою. Так само можна подати його з салатом зі свіжих або варених овочів. Наприклад, дуже гармоніює шніцель зі свинини з салатом олів'є. Спробуйте. Вам обов'язково сподобається шніцель зі свинини в духовці.
- Свинина - 800 грам
- Твёдрий сир - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте шніцель зі свинини. Шматочки м'яса трохи відбийте.
Почистіть і наріжте кільцями цибулю.
На великій тертці натріть твердий сир.
Викладіть шніцель на деко, устелённий пекарської папером або змащений олією. Покладіть на свинину кільця цибулі, змастіть майонезом і посипте тертим сиром.
Запікайте шніцель зі свинини в духовці, розігрітій на 180 градусів 30-35 хвилин.