Рецепт Шніцель на сковороді фото

Шніцель на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Шніцель на сковороді - всіма улюблене блюдо, яке можна приготувати і на буденний обід або вечерю, і на святковий стіл подати. До шніцелю підійде будь-який гарнір - розсипчасті каші, Мал, картопля.

Опис приготування:

Шніцель на сковороді (4 порцій) ви приготуєте приблизно за півгодини. Необов'язково використовувати яловичину, підійде і свинина, и курятина. М'ясо вибирайте на свій смак.

Отже, як приготувати шніцель на сковороді?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками. Відбийте кожен шматок молоточком.

2. В одній мисці збийте вінчиком або виделкою яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно, змішану зі спеціями.

3. Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в сухарях.

4. У сковороді на середньому вогні прогрійте рослинне масло. Можна шніцель смажити і на суміші з рослинного і вершкового масла.

5. Смажте шніцелі на рослинній олії з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.

Подавайте шніцель, окропивши лимонним соком, з картоплею фрі, пюре або салатом зі свіжих овочів.

Шніцель на сковороді готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 600-700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Шніцель на сковороді (4 порцій) ви приготуєте приблизно за півгодини. Необов'язково використовувати яловичину, підійде і свинина, и курятина. М'ясо вибирайте на свій смак.

Отже, як приготувати шніцель на сковороді?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками. Відбийте кожен шматок молоточком.

2. В одній мисці збийте вінчиком або виделкою яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно, змішану зі спеціями.

3. Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в сухарях.

4. У сковороді на середньому вогні прогрійте рослинне масло. Можна шніцель смажити і на суміші з рослинного і вершкового масла.

5. Смажте шніцелі на рослинній олії з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.

Подавайте шніцель, окропивши лимонним соком, з картоплею фрі, пюре або салатом зі свіжих овочів.

Шніцель на сковороді готовий!

Смачного!

Схожі рецепти