Шніцель на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель на сковороді - всіма улюблене блюдо, яке можна приготувати і на буденний обід або вечерю, і на святковий стіл подати. До шніцелю підійде будь-який гарнір - розсипчасті каші, Мал, картопля.
Шніцель на сковороді (4 порцій) ви приготуєте приблизно за півгодини. Необов'язково використовувати яловичину, підійде і свинина, и курятина. М'ясо вибирайте на свій смак.
Отже, як приготувати шніцель на сковороді?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками. Відбийте кожен шматок молоточком.
2. В одній мисці збийте вінчиком або виделкою яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно, змішану зі спеціями.
3. Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в сухарях.
4. У сковороді на середньому вогні прогрійте рослинне масло. Можна шніцель смажити і на суміші з рослинного і вершкового масла.
5. Смажте шніцелі на рослинній олії з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.
Подавайте шніцель, окропивши лимонним соком, з картоплею фрі, пюре або салатом зі свіжих овочів.
Шніцель на сковороді готовий!
Смачного!
- Яловичина - 600-700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
Отже, як приготувати шніцель на сковороді?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками. Відбийте кожен шматок молоточком.
2. В одній мисці збийте вінчиком або виделкою яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно, змішану зі спеціями.
3. Кожен шматочок м'яса обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в сухарях.
4. У сковороді на середньому вогні прогрійте рослинне масло. Можна шніцель смажити і на суміші з рослинного і вершкового масла.
5. Смажте шніцелі на рослинній олії з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.
Подавайте шніцель, окропивши лимонним соком, з картоплею фрі, пюре або салатом зі свіжих овочів.
Шніцель на сковороді готовий!
Смачного!