Рецепт Шматочки оленини з апельсиновим ароматом. фото

Шматочки оленини з апельсиновим ароматом.
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Оленина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування оленини.

Кількість порцій:
  • Оленина - 800 грам
  • Помідори - 450 грам
  • Гриби - 300 грам (свіжі)
  • Сало - 70 грам
  • Сухе червоне вино - 600 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Чебрець - 4 грами
  • Лавровий лист - 4 грами
  • Цедра апельсина - 28 грам
  • Червоний перець чилі - 1 штука (за смаком)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
  • Цибуля - 20 грам
  • Вода - 450 грам
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 1
Розріжте на шматки оленину і помістіть їх в миску.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 2
Залийте шматочки оленини червоним вином, додайте цедру апельсина, лаврові листи, чебрець, перець чилі, цибуля. Накрийте кришкою і залиште маринуватися на 6 годин.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 3
Вимийте помідори і гарненько їх розімніть; очистіть і наріжте скибочками гриби.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 4
Перемішайте гриби в каструлі з невеликими шматочками сала, 10-грамами масла, приправою з сіллю і готуємо все протягом декількох хвилин.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 5
В іншій каструлі, обсмажте частини оленини з рештою салом; коли з'явиться золотава скоринка, розмістіть їх в ємність і додайте вино від маринаду, попередньо профільтрувати через ситці від апельсинової цедри і цибулі.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 6
Як випаруватися вино на помірно-високій температурі, додайте, гриби, томат-пюре, порубаний чебрець, мелений перець і сіль.
шматочки оленини з апельсиновим ароматом. - фото крок 7
Додайте воду, перемішайте, накрийте кришкою і готуємо на низькій температурі протягом приблизно 1 годину.
Якщо соус загус, додайте трохи воду.
Покладіть шматочки оленини на порціонному блюді, полийте соусом і посипте подрібненою петрушкою, трохи цедри апельсина і чебрецю.

Схожі рецепти