Морквяні сирники з апельсиновим ароматом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную урізноманітнити звичайні сирники, додавши до них моркву і цедру апельсина. Смак заграє новими фарбами і вийде абсолютно нове блюдо. Пригощайтеся!
Такі сирники - це відмінний варіант для сніданку або полудня. Вони виходять яскраво помаранчеві і через це дуже подобаються дітям. Подати їх можна з будь-яким соусом, варенням або сметаною.
- Сир - 200 грам
- Морква - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки (додатково для обвалювання)
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложок
Морква відваріть і натріть на дрібній тертці.
Додайте сир, яйце, цукор, цедру апельсина і соду. Все добре перемішайте.
Додайте поступово борошно. Утворені тісто ложкою викладайте в борошно. Обваляйте і сформуйте круглі сирники.
Обсмажте їх в гарячому маслі з двох сторін.
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!
Смачного!