Рецепт Морквяні сирники з апельсиновим ароматом фото

Морквяні сирники з апельсиновим ароматом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Солодке, Сирники

Пропоную урізноманітнити звичайні сирники, додавши до них моркву і цедру апельсина. Смак заграє новими фарбами і вийде абсолютно нове блюдо. Пригощайтеся!

Такі сирники - це відмінний варіант для сніданку або полудня. Вони виходять яскраво помаранчеві і через це дуже подобаються дітям. Подати їх можна з будь-яким соусом, варенням або сметаною.

  • Сир - 200 грам
  • Морква - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки (додатково для обвалювання)
  • Цедра апельсина - 1 Ст. Ложок
морквяні сирники з апельсиновим ароматом - фото крок 1
Морква відваріть і натріть на дрібній тертці.
морквяні сирники з апельсиновим ароматом - фото крок 2
Додайте сир, яйце, цукор, цедру апельсина і соду. Все добре перемішайте.
морквяні сирники з апельсиновим ароматом - фото крок 3
Додайте поступово борошно. Утворені тісто ложкою викладайте в борошно. Обваляйте і сформуйте круглі сирники.
морквяні сирники з апельсиновим ароматом - фото крок 4
Обсмажте їх в гарячому маслі з двох сторін.
морквяні сирники з апельсиновим ароматом - фото крок 5
Трохи остудіть і угощайтесь.
Смачного!

Схожі рецепти