Шийка бараняча в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт для тих, хто хоче вбити наповал своїх гостей. Шийка бараняча в духовці затьмарить собою всі інші страви. Головне - відповідально підійти до її приготування. Приступаємо?
Щоб ця смакота вийшла ідеально, вивчіть, як приготувати шийку баранячу в духовці, і наберіться терпіння. Ця страва коштує того, щоб ви приділили йому кілька годин. Зате потім, коли воно буде готове, ви відчуєте справжню гордість за себе і за свої кулінарні таланти.
- Бараняча шийка - 4 штуки (з кісткою)
- Червоне вино - 500 мілілітрів
- Сир - 200 грам (копчений козячий)
- Яйце - 1 штука
- Кедрові горішки - 100 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Розмарин - 0, 5 пучка
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Розігрійте духовку до 170 градусів. Посоліть і поперчіть баранячі шийки. Викладіть їх на деко і запікайте близько двох годин.
2
Вийміть, додайте в деко вино, часник і розмарин. Надішліть в духову шафу ще на годину. Слідкуйте за тим, щоб м'ясо не розпадалося. Дістаньте шийки з дека на тарілку.
3
Приготуйте начинку: з'єднайте в мисці козячий сир, яйце і кедрові горішки. Посоліть і поперчіть за смаком. Сформуйте ковбаску товщиною в кістку, яка присутня на шиї.
4
Коли баранина охолоне, покладіть її на харчову плівку. Акуратно вийміть кістку, а замість неї покладіть готову начинку. Надішліть блюдо в холодильник на 3 годину.
5
Перед подачею страви на стіл розігрійте духовку до 180 градусів. Дістаньте баранину з холодильника і наріжте її скибочками по 1 см. Кожен. Помістіть їх в духову шафу на 10 хвилин. От і все! Блюдо готово!