Шаурма зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися купувати не якісну шаурму в вуличних торгових точках? Проконтролюйте весь процес приготування самі, приготуйте смачну шаурму зі свинини самостійно, в домашніх умовах!
Розповім вам, як приготувати шаурму зі свинини в домашніх умовах. Вам знадобиться: свинина, пекінська капуста, огірок, помідор, твердий сир, майонез, кілька зубчиків часнику і зелень. З даних інгредієнтів можна приготувати дві великі і апетитні шаурми. Важливо відмітити, шаурма смажиться на сковороді без масла, як би імітуючи ефект гриля. Хай щастить!
- Свинина - 300 грам
- Лаваш - 2 штуки
- Помідори черрі - 10-12 штук
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 150 грам
- Кріп - 1 За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Капуста пекінська - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
Наріжте шматочками свинину, потім обсмажте на сковороді без масла, 5-7 хвилин.
Приготуємо соус. У глибоку ємність видавіть часник за допомогою Часничниці, зелень дрібно наріжте. Залийте все майонезом і перемішайте.
М'ясо присмажилося і соус готовий.
З'єднуємо м'ясо з соусом, ретельно перемішуємо.
Наріжте пекінську капусту.
Натріть на тертці сир, помідори і огірки дрібно поріжте.
Розкладіть на столі лаваш, в середину викладаємо капусту, потім м'ясо з соусом.
Потім викладаємо огірок, помідори і тертий сир.
Загортаємо шаурму трубочкою і підігріваємо з двох сторін на сковороді, без масла. Смачного!