Шаурма на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати на пікніку ситну, апетитну і смачну закуску, вам слід зробити шаурму на вугіллі. Поєднання курочки, овочів і неймовірного соусу нікого не залишить байдужим.
Шаурма хороша тим, що її можна приготувати з самої різною начинкою. Курку можна відварити, посмажити або запекти, вибрати улюблені овочі, зелень, соуси і т.Д. Я покажу один з можливих варіантів, а ви можете експериментувати.
- Куряча грудка - 1 штука (смажена, запечена або відварна)
- Лаваш - 2 штуки
- Майонез або сметана - 100 грам
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сир - 100 грам
- Капуста - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1/2 штуки
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Консервована кукурудза - 2 Ст. Ложки
- Гострий соус - 1 Чайна ложка (по бажанню)
Ось такі інгредієнти я буду використовувати для приготування своєї шаурми.
Почати я рекомендую з соусу. У невеликій мисці з'єднайте подрібнений часник і зелень.
Додайте майонез (сметану) і гірчицю в зернах.
І жменю тертого сиру.
Все ретельно перемішайте. Ідеальний соус для шаурми готовий.
Тепер можна зайнятися начинкою.
Коли все готово, можна приступати до складання. На стіл викладіть половину лаваша.
Розподіліть рівним шаром овочі - капусту, огірок, морква, трохи кукурудзи, помідор.
Зверху викладіть соус.
Після - курочку. За бажанням додайте трохи гострого соусу.
Присипте тертим сиром і акуратно загорніть.
Викладіть шаурму на решітку.
І відправте на вугілля.
Підсмажте з двох сторін до рум'яної.
І відразу ж подавайте до столу. Смачних пікніків!