Шаурма-Julien
(покроковий рецепт з фото)
Рецепти приготування шаурми досить різноманітні. А я хочу поділитися з вами одним з найбільш ситних і смачних. Шаурма при цьому виходить дуже соковита і ніжна. Пригощайтеся!
Заурма, приготована вдома, виходить набагато смачніше, ніж покупна. А варіантів начинки може бути безліч, їх шкірно сміливо міняти й комбінувати. Ділюся з вами рецептом одного з варіантів її приготування!
- Лаваш - 4 штуки
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Вершки 20% - 200 грам
- Часник - 4-6 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Сир твердий - 200 грам
Куряче філе наріжте на дрібні шматочки і обсмажте на сильному вогні.
Додайте дрібно нарізану цибулю і готуйте все разом ще хвилин 5.
Додайте нарізані печериці.
Влийте вершки і додайте подрібнений часник. Гасіть все, не накриваючи кришкою, щоб зайва волога випарувалася. За смаком з сіллю.
На лист лаваша викладіть трохи смаженої суміші. Посипте тертим сиром і поверніть рулетик, підігнувши краї.
Обсмажте на сухій сковороді.
Смачного!