Рецепт Шаурма-Julien фото

Шаурма-Julien
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Рецепти приготування шаурми досить різноманітні. А я хочу поділитися з вами одним з найбільш ситних і смачних. Шаурма при цьому виходить дуже соковита і ніжна. Пригощайтеся!

Заурма, приготована вдома, виходить набагато смачніше, ніж покупна. А варіантів начинки може бути безліч, їх шкірно сміливо міняти й комбінувати. Ділюся з вами рецептом одного з варіантів її приготування!

  • Лаваш - 4 штуки
  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Вершки 20% - 200 грам
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Сир твердий - 200 грам
шаурма-Julien - фото крок 1
Куряче філе наріжте на дрібні шматочки і обсмажте на сильному вогні.
шаурма-Julien - фото крок 2
Додайте дрібно нарізану цибулю і готуйте все разом ще хвилин 5.
шаурма-Julien - фото крок 3
Додайте нарізані печериці.
шаурма-Julien - фото крок 4
Влийте вершки і додайте подрібнений часник. Гасіть все, не накриваючи кришкою, щоб зайва волога випарувалася. За смаком з сіллю.
шаурма-Julien - фото крок 5
На лист лаваша викладіть трохи смаженої суміші. Посипте тертим сиром і поверніть рулетик, підігнувши краї.
шаурма-Julien - фото крок 6
Обсмажте на сухій сковороді.
шаурма-Julien - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти