Рецепт «Julien» з куркою і печерицями фото

«Julien» з куркою і печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Гриби, Печериці
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Одна з найпопулярніших гарячих закусок - це жульен. Його подають в маленьких креманках, в стаканчиках або в спеціальних формочках. Розповім, як приготувати "жульєн" з куркою і грибами.

Жульєн - це смачна і елегантна закуска. Традиційно її готують з куркою, грибами і сиром, також популярний жульєн з морепродуктів. Подають закуску гарячої, відразу з духовки. Блюдо калорійне, тому підійде не всім, але воно дуже смачне.

  • Куряче м'ясо - 1 кілограм
  • Печериці - 0, 6 кілограма
  • Крем - 300 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Яйця - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
2. Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і наріжте його тонкими півкільцями.
6. Візьміть формочки для жульєну або звичайні глиняні горщики. Викладіть на дно гриби з цибулею.
8. В окремій мисці змішайте сметану з сирим яйцем, додайте сіль і відповідні спеції за смаком, перемішайте.
10. Подавайте блюдо відразу з духовки, поки воно ще гаряче.

Схожі рецепти