Рецепт Julien Картопля фото

Julien Картопля
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Картопля, Гриби, Печериці
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Julien Картопля - блюдо дуже незвичайне і красиве. Раджу готувати його до свят, щоб здивувати гостей.

Рецепт жульєну в картоплі мені розповів мій друг. Саме у нього в гостях я вперше спробувала це приголомшливе блюдо! Мені відразу сподобалася сама ідея сервіровки! Жюльєн запекти в картоплі! Я вважаю, що це геніально! Завжди заздрила кухарям з такою багатою фантазією! Перед подачею раджу ще прикрасити свіжою зеленню. І, до речі, замість вершків можете використовувати нежирну сметану. Смачного.

  • Картопля - 2-3 штук (великих бульб.)
  • Печериці - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
Julien Картопля - фото крок 1
Картопля добре помийте. Запікати будемо його прямо зі шкіркою. Розріжте на навпіл, чайною ложечкою вискребают картопляну м'якоть.
Julien Картопля - фото крок 2
Картопля складіть в чашу з водою, щоб він не почорнів.
Julien Картопля - фото крок 3
Спочатку на рослинному маслі обсмажте тонко нарізані печериці.
Julien Картопля - фото крок 4
Дрібно нарубати ріпчасту цибулю і додайте його до майже готовим шампіньйонів.
Julien Картопля - фото крок 5
Перешкодьте. Коли цибуля стане м'яким і прозорим, додайте борошно. Знову перемішайте. І залийте все вершками.
Julien Картопля - фото крок 6
Акуратно чайною ложечкою розподіляємо жюльєн в картоплі.
Julien Картопля - фото крок 7
На великій тертці натріть сир і засипте жюльєн в картоплі сиром. Запікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 20 хвилин. До золотистої скоринки сирної.

Схожі рецепти