Шашлик з товстолобика
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто прагне харчуватися правильно і корисно шашлик з товстолобика може бути відмінною альтернативою шашлику зі свинини або баранини. Це дуже смачно, просто пальчики оближеш. Ось рецепт!
Якщо у вас є мангал, то приготувати шашлик можна майже з усього!
Не скажу що, шашлик з товстолобика таке вже звичне блюдо. На Кубані, де багато ставків з товстолобика, ми частенько робили його на вугіллі. Швиденько наловили, замаринували і відпочинок можна починати! Шашлик з товстолобика виходить дуже смачним, тому що риба, особливо велика дуже жирна. Успіхів і приємного апетиту!
- Товстолобик - 1, 5 кілограма
- Спеції для риби - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1 штука
Рибу почистити і порізати на порційні шматки.
Рибу замаринувати з лимоном, спеціями і сіллю і залишити на 2 годину.
Приготувати вугілля.
Рибу скласти на решітку і смажити з двох сторін приблизно на 10 хвилин.
Подати із зеленню і овочами.