Рецепт Хе з товстолобика фото

Хе з товстолобика
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Товстолобик
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Хе з товстолобика зараз можна купити практично в кожному супермаркеті з власної кулінарією, а також в різних продуктових магазинах, де ця закуска продається упакованої в вакуумні пакети.

Опис приготування:

Цей рецепт - просто знахідка для любителів домашньої маринованої рибки. Причому смачною тут виходить не тільки риба, але і овочі, особливо морква, вона з'їдається ще швидше товстолобика! Готується таке блюдо дуже швидко і без зайвої метушні.

  • Товстолобик - 350 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 2-3 Щепоток
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr в zernah - 3 щіпки
  • Лавровий лист - 2 штуки
хе з товстолобика - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Товстолобик очистіть від луски і нутрощів, видаліть плавники.
хе з товстолобика - фото крок 2
Поріжте рибку на тонкі смужки (товщиною не більше 1 см) довжиною близько 5-7 см.
хе з товстолобика - фото крок 3
Лук наріжте півкільцями.
хе з товстолобика - фото крок 4
Смужки риби перемішайте з цибулею, додайте оцет, сіль і poperčite. Залиште мінімум на 1 час.
хе з товстолобика - фото крок 5
Тим часом моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи.
хе з товстолобика - фото крок 6
У сковороді розігрійте олію, викладіть моркву і коріандр, перемішайте і обсмажте протягом 1 хвилини.
хе з товстолобика - фото крок 7
Надішліть до рибку обсмажену моркву, кілька горошин перцю, лаврові листочки. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч.
хе з товстолобика - фото крок 8
Хе з товстолобика готове! Смачного!

Схожі рецепти