Хе з товстолобика
(покроковий рецепт з фото)
Хе з товстолобика зараз можна купити практично в кожному супермаркеті з власної кулінарією, а також в різних продуктових магазинах, де ця закуска продається упакованої в вакуумні пакети.
Цей рецепт - просто знахідка для любителів домашньої маринованої рибки. Причому смачною тут виходить не тільки риба, але і овочі, особливо морква, вона з'їдається ще швидше товстолобика! Готується таке блюдо дуже швидко і без зайвої метушні.
- Товстолобик - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - 2-3 Щепоток
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr в zernah - 3 щіпки
- Лавровий лист - 2 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Товстолобик очистіть від луски і нутрощів, видаліть плавники.
Поріжте рибку на тонкі смужки (товщиною не більше 1 см) довжиною близько 5-7 см.
Лук наріжте півкільцями.
Смужки риби перемішайте з цибулею, додайте оцет, сіль і poperčite. Залиште мінімум на 1 час.
Тим часом моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи.
У сковороді розігрійте олію, викладіть моркву і коріандр, перемішайте і обсмажте протягом 1 хвилини.
Надішліть до рибку обсмажену моркву, кілька горошин перцю, лаврові листочки. Накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч.
Хе з товстолобика готове! Смачного!