Шашлик з телятини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Я була здивована, коли дізналася, як приготувати шашлик з телятини на сковороді. Навіть не думала, що м'ясо вийде настільки смачним, т.К. Готується не на багатті, а на сковороді.
Обов'язково вибирайте для цього блюда молоде м'ясо, щоб воно добре присмажився. Таке гаряче буде дуже вдалим рішенням для вечері. Такий собі відгомін свіжої природи у вас на кухні. Мій чоловік любить такий шашличок є з картопляним пюре, а я - з салатом зі свіжих овочів. Виходить дуже ситно.
- Телятина - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Оцет - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Суміш італійських трав - 2 щіпки
- Сіль - 2 щіпки
- Червоний мелений перець - 2 щіпки
- Приправа для шашлику - 1 щіпка
М'ясо помийте і наріжте на порції. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Покладіть обидва інгредієнта в миску. Всипте все приправи і сіль, влийте оцет. Перемішайте і залиште маринуватися м'ясо на 6 годин.
Після цього розігрійте на сковороді олію, покладіть в неї замариноване м'ясо.
Смажте на повільному вогні. М'ясо буде виділяти сік. Коли він випарується, влийте трохи теплої води.
Потримайте шашлик ще трохи під кришкою, щоб він добре зажарився і приготувався всередині. Смачного!