Шашлик з бобра
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам дісталося м'ясо бобра, приготуйте з нього смачний шашлик. Процес нескладний, але не швидкий, а результатом ви точно залишитеся задоволені. М'ясо виходить ніжним, смачним і соковитим.
Якщо у вас є друзі-мисливці або вам з нагоди дісталося м'ясо бобра, приготуйте з нього смачний шашлик. М'ясо бобра, приготоване за цим рецептом, вийде ніжним, ароматним і соковитим. Рецепт приготування простий, але готову страву буде не так швидко, як хотілось би. М'ясо необхідно вимочувати, а потім маринувати. Але це ж не завадить вам, чи не так? готуємо!
- М'ясо бобра - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень свіжа - 1 пучок (кріп, петрушка, базилік)
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Оцет 9 % - 1-1, 5 Ст. Ложки (залежить від віку бобра :))
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1, 3 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
М'ясо нарізаємо на шматки, заливаємо холодною водою і вимочуємо добу. Потім воду зливаємо, а м'ясо промиваємо ще раз.
Свіжу зелень промиваємо та нарізаємо.
Очистимо й наріжемо ріпчаста цибуля (хоч кубиками, хоч півкільцями). Тонкими кільцями наріжемо перчик чилі.
Викладаємо нарізану зелень, цибуля і перець в миску. Додаємо сіль, мелений перець і коріандр. І все разом перемішати, придавлюючи, щоб зелень і цибулю пустили сік.
Додаємо все це до м'яса і заливаємо водою з оцтом. Рідина повинна покривати м'ясо. Накриваємо м'ясо тарілкою, ставимо зверху гніт. Прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.
Викладаємо промариноване м'ясо на решітку або нанизуємо на шампури і ставимо запікатися над вугіллям до готовності.
Смачний і соковитий шашлик готовий. Смачного!