Рецепт Шашлик з бобра фото

Шашлик з бобра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Зелень
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо вам дісталося м'ясо бобра, приготуйте з нього смачний шашлик. Процес нескладний, але не швидкий, а результатом ви точно залишитеся задоволені. М'ясо виходить ніжним, смачним і соковитим.

Якщо у вас є друзі-мисливці або вам з нагоди дісталося м'ясо бобра, приготуйте з нього смачний шашлик. М'ясо бобра, приготоване за цим рецептом, вийде ніжним, ароматним і соковитим. Рецепт приготування простий, але готову страву буде не так швидко, як хотілось би. М'ясо необхідно вимочувати, а потім маринувати. Але це ж не завадить вам, чи не так? готуємо!

  • М'ясо бобра - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень свіжа - 1 пучок (кріп, петрушка, базилік)
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Оцет 9 % - 1-1, 5 Ст. Ложки (залежить від віку бобра :))
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1, 3 чайних ложки
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
шашлик з бобра - фото крок 1
М'ясо нарізаємо на шматки, заливаємо холодною водою і вимочуємо добу. Потім воду зливаємо, а м'ясо промиваємо ще раз.
шашлик з бобра - фото крок 2
Свіжу зелень промиваємо та нарізаємо.
шашлик з бобра - фото крок 3
Очистимо й наріжемо ріпчаста цибуля (хоч кубиками, хоч півкільцями). Тонкими кільцями наріжемо перчик чилі.
шашлик з бобра - фото крок 4
Викладаємо нарізану зелень, цибуля і перець в миску. Додаємо сіль, мелений перець і коріандр. І все разом перемішати, придавлюючи, щоб зелень і цибулю пустили сік.
шашлик з бобра - фото крок 5
Додаємо все це до м'яса і заливаємо водою з оцтом. Рідина повинна покривати м'ясо. Накриваємо м'ясо тарілкою, ставимо зверху гніт. Прибираємо в холодильник мінімум на 12 годин.
шашлик з бобра - фото крок 6
Викладаємо промариноване м'ясо на решітку або нанизуємо на шампури і ставимо запікатися над вугіллям до готовності.
шашлик з бобра - фото крок 7
Смачний і соковитий шашлик готовий. Смачного!

Схожі рецепти