Суп з бобра
(покроковий рецепт з фото)
У молодого бобра дуже ніжне м'ясо, ніжніше ніж, наприклад, телятина. Якщо йому більше двох років, то він стає жорсткішим і його потрібно промаринувати. Спробуйте рецепт, як приготувати суп з бобра.
В основному для приготування супу використовують тільки боброві хвости. Вони дають хороший навар і приємний присмак. Якщо вони молоді, то знімаємо шкіру і приступаємо до приготування, якщо старі - то спершу гарненько вимочуємо їх, щоб отримати ніжне м'ясо. У більшості випадків хвости вимочують завжди, так м'ясо просто тане в роті.
1. Перш за все зачищаємо хвіст, нарізаємо на маленькі шматочки і замочуємо у воді з додаванням оцту (150 мілілітрів). Ми залишаємо м'ясо на 12 годин. Найзручніше замочувати м'ясо на ніч, щоб днем можна було приступати до готування.
2. Через покладений час зливаємо з м'яса воду, промиваємо його під проточною водою і перекладаємо в каструлю, заливаємо його водою, відправляємо на вогонь і починаємо варити бульйон. Варимо м'ясо хвилин 30.
3. Тим часом морквину чистимо і моєму, нарізаємо маленькими шматочками, луковицу чистим, але не розрізаємо, залишаємо цілою. Мал промиваємо до прозорої води. У бульйон додаємо сіль, kurkumu, цілу цибулину, порізану морквину і рис. Варимо до повної готовності (близько 20-25 хвилин). Після виключення дістаємо цілу цибулину, і подаємо суп. Смачного!
- Бобер (хвіст) - 4 штуки
- Вода - 3, 5 L
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Оцет - 150-200 мілілітрів
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
1. Перш за все зачищаємо хвіст, нарізаємо на маленькі шматочки і замочуємо у воді з додаванням оцту (150 мілілітрів). Ми залишаємо м'ясо на 12 годин. Найзручніше замочувати м'ясо на ніч, щоб днем можна було приступати до готування.
2. Через покладений час зливаємо з м'яса воду, промиваємо його під проточною водою і перекладаємо в каструлю, заливаємо його водою, відправляємо на вогонь і починаємо варити бульйон. Варимо м'ясо хвилин 30.
3. Тим часом морквину чистимо і моєму, нарізаємо маленькими шматочками, луковицу чистим, але не розрізаємо, залишаємо цілою. Мал промиваємо до прозорої води. У бульйон додаємо сіль, kurkumu, цілу цибулину, порізану морквину і рис. Варимо до повної готовності (близько 20-25 хвилин). Після виключення дістаємо цілу цибулину, і подаємо суп. Смачного!