Рецепт Суп з бобра фото

Суп з бобра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

У молодого бобра дуже ніжне м'ясо, ніжніше ніж, наприклад, телятина. Якщо йому більше двох років, то він стає жорсткішим і його потрібно промаринувати. Спробуйте рецепт, як приготувати суп з бобра.

В основному для приготування супу використовують тільки боброві хвости. Вони дають хороший навар і приємний присмак. Якщо вони молоді, то знімаємо шкіру і приступаємо до приготування, якщо старі - то спершу гарненько вимочуємо їх, щоб отримати ніжне м'ясо. У більшості випадків хвости вимочують завжди, так м'ясо просто тане в роті.

1. Перш за все зачищаємо хвіст, нарізаємо на маленькі шматочки і замочуємо у воді з додаванням оцту (150 мілілітрів). Ми залишаємо м'ясо на 12 годин. Найзручніше замочувати м'ясо на ніч, щоб днем ​​можна було приступати до готування.

2. Через покладений час зливаємо з м'яса воду, промиваємо його під проточною водою і перекладаємо в каструлю, заливаємо його водою, відправляємо на вогонь і починаємо варити бульйон. Варимо м'ясо хвилин 30.

3. Тим часом морквину чистимо і моєму, нарізаємо маленькими шматочками, луковицу чистим, але не розрізаємо, залишаємо цілою. Мал промиваємо до прозорої води. У бульйон додаємо сіль, kurkumu, цілу цибулину, порізану морквину і рис. Варимо до повної готовності (близько 20-25 хвилин). Після виключення дістаємо цілу цибулину, і подаємо суп. Смачного!


  • Бобер (хвіст) - 4 штуки
  • Вода - 3, 5 L
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Оцет - 150-200 мілілітрів
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
В основному для приготування супу використовують тільки боброві хвости. Вони дають хороший навар і приємний присмак. Якщо вони молоді, то знімаємо шкіру і приступаємо до приготування, якщо старі - то спершу гарненько вимочуємо їх, щоб отримати ніжне м'ясо. У більшості випадків хвости вимочують завжди, так м'ясо просто тане в роті.

1. Перш за все зачищаємо хвіст, нарізаємо на маленькі шматочки і замочуємо у воді з додаванням оцту (150 мілілітрів). Ми залишаємо м'ясо на 12 годин. Найзручніше замочувати м'ясо на ніч, щоб днем ​​можна було приступати до готування.

2. Через покладений час зливаємо з м'яса воду, промиваємо його під проточною водою і перекладаємо в каструлю, заливаємо його водою, відправляємо на вогонь і починаємо варити бульйон. Варимо м'ясо хвилин 30.

3. Тим часом морквину чистимо і моєму, нарізаємо маленькими шматочками, луковицу чистим, але не розрізаємо, залишаємо цілою. Мал промиваємо до прозорої води. У бульйон додаємо сіль, kurkumu, цілу цибулину, порізану морквину і рис. Варимо до повної готовності (близько 20-25 хвилин). Після виключення дістаємо цілу цибулину, і подаємо суп. Смачного!

Схожі рецепти