Шарлотка з яблуками з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками з майонезом - досить простий рецепт, тісто виходить трохи більше щільне, але теж дуже смачне. Яблука беріть з кислинкою, ароматні, якщо яблука солодкі додайте кислих ягід.
Шарлотка з яблуками з майонезом відрізняється від звичайного тесту тим, що тісто і яблука перемішуються один з одним, а не розділяються, як у випадку легкого пишного бісквітного тіста. Майонез ускладнює тісто і тому яблука і бісквіт складають єдиний гармонійний шар. Шарлотка з яблуками з майонез виходить соковитою, просоченої і тане в роті. Спробуйте самі! Майонез можна замінити сметаною. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Яблуко - 5 штук
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Яйця розбити в миску.
Додати цукор, соду і сіль. Збити.
Добавьте майонез и взбейте.
Добавить муку и замесите тесто.
Яблоки залейте тестом.
Випікайте шарлотку 30-35 хвилин при 190-200 градусах.
Приємно апетиту!