Цвєтаєвська шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування цвєтаєвської шарлотки з яблуками. Це дуже простий у готуванні рецепт, і я впевнена, що навіть ті, хто не займається випічкою, приготують все правильно з першого разу!
Це справжня кулінарна класика, інакше і не скажеш! Я так думаю, що чим менше в страві інгредієнтів і чим більше вони врівноважені між собою, тим краще на смак вийде блюдо. До чого ускладнювати? Ця шарлотка якраз з тих, які можна приготувати з того, що є в кожному будинку. Розповідаю тепер, як приготувати цвєтаєвської шарлотку з яблуками!
- Яйця - 5 штук
- Яблука - 4-5 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Обкладинка - За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Яблука миємо, нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо у форму для запікання, змащену вершковим маслом, і посипаємо до смаку ваніллю і корицею.
2. Для тесту добре, довго і ретельно збиваємо яйця, потроху розчиняючи в цій суміші весь цукор.
3. В останню чергу додамо добре просіяне борошно і виливаємо тісто поверх яблук. Запікаємо приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Ось така рум'яна і красива вийде шарлотка! Можна прикрасити її на свій смак.