Шарлотка з яблуками і ревенем
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка з яблуками і ревенем дуже проста і смачна, в її рецепт входить майонез. Шарлотку з ревенем робить моя сестра і я кожен раз дивуюся, як багато є рецептів на одну тему.
Можна приготувати шарлотку з яблуками і ревенем, якщо. Ревінь потрібно обов'язково вимочити, це позбавить його від присмаку. Поки ревінь вимочується готуємо тісто. Шарлотка виходить не дуже пишною, тому, що яйця окремо не збиваються, хоча в принципі можна збити яйця, а потім додати майонез. Успіхів і приємного апетиту!
- Ревінь - 4 штуки (стебло)
- Яблуко - 3 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Майонез - 1/3 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 10 грам
Ревінь очистити від шкірки, порізати на шматочки і замочити у воді.
Яблуко порізати на шматочки.
Яйця, цукор і майонез перемішати, збити і додати борошно і розпушувач.
Яблука і ревінь перемішати з тестом і викласти в форму. Ревінь нарізати подрібніше.
Випікати 40 хвилин при 190 градусах. Подавати охолодженої.