Рецепт Шарлотка з яблуками і ревенем фото

Шарлотка з яблуками і ревенем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Ревінь
Для дітей , На природу
Випічка , Шарлотка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шарлотка з яблуками і ревенем дуже проста і смачна, в її рецепт входить майонез. Шарлотку з ревенем робить моя сестра і я кожен раз дивуюся, як багато є рецептів на одну тему.


Опис приготування:

Можна приготувати шарлотку з яблуками і ревенем, якщо. Ревінь потрібно обов'язково вимочити, це позбавить його від присмаку. Поки ревінь вимочується готуємо тісто. Шарлотка виходить не дуже пишною, тому, що яйця окремо не збиваються, хоча в принципі можна збити яйця, а потім додати майонез. Успіхів і приємного апетиту!


  • Ревінь - 4 штуки (стебло)
  • Яблуко - 3 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Майонез - 1/3 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 10 грам
шарлотка з яблуками і ревенем - фото крок 1
Ревінь очистити від шкірки, порізати на шматочки і замочити у воді.
шарлотка з яблуками і ревенем - фото крок 2
Яблуко порізати на шматочки.
шарлотка з яблуками і ревенем - фото крок 3
Яйця, цукор і майонез перемішати, збити і додати борошно і розпушувач.
шарлотка з яблуками і ревенем - фото крок 4
Яблука і ревінь перемішати з тестом і викласти в форму. Ревінь нарізати подрібніше.
шарлотка з яблуками і ревенем - фото крок 5
Випікати 40 хвилин при 190 градусах. Подавати охолодженої.

Схожі рецепти