Желе з свіжих ківі з ревенем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування оригінального желе з ківі з пікантним присмаком свіжого ревеню від кращих кухарів США.
Жодне желе з пакетика не зрівняється з ароматом даного рецепта, приготованого з натуральних інгредієнтів вашими дбайливими руками. Простий в приготуванні десерт для всієї родини, де ідеально поєднуються смак і користь.
- Ківі - 5-6 штук
- Втечі ревеню - 2 штуки
- Лимон - 1 штука (сік)
- Яблучного оцту - 1 Чайна ложка
- Солі - 1 щіпка
- Цукру - 1/3 склянки
- Кардамону - 1 щіпка
1. Помити, очистити і порізати кубиками плоди ківі.
2. Помити і дрібно порізати пагони свіжого зеленого ревеню.
3. Вичавити сік одного середнього за розміром лимона.
4. Покласти ківі, ревінь, лимонний сік, яблучний оцет і сіль в каструльку з товстим дном. Додати половину цукру і ретельно розмішати, поставити на повільний вогонь. Коли суміш розігріється і стане однорідною, додати цукор, що залишився і кардамон, якщо ви вирішили його використовувати. Кип'ятіть ще 20 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи, поки суміш впоратися і загусне.
5. Розлийте по стаканчиках і охолодіть перед подачею на стіл.